Jak zapobiegać koronawirusowi? Podnieś swoją odporność.

Nie jedz pszenicy.

Co dostaniesz w zamian?
- zmniejszenie apetytu
-schudnięcie (osoby, które przestały jeść produkty z pszenicy, schudły średnio od 11,8 do 12,5 kg w ciągu 6 miesięcy)
-obniżony poziom cukru we krwi
-zmniejszenie bólu stawów
-zmniejszenie objawów niedoczynności tarczycy i Hashimoto
-koniec obsesji na punkcie jedzenia
-obniżenie ciśnienia tętniczego
-obniżenie stężenia trójglicerydów
-zmniejszony niepokój
-zwiększenie energii
-poprawa jakości snu
-zmniejszenie objawów depresji

To są skutki uboczne niejedzenia pszenicy.
Kiedy nasz organizm będzie zwolniony z walki z problemami , które wywołuje jedzenie pszenicy, będzie miał siłę i energię do walki z koronawirusem i z każdym innym.

Ktoś powie, że nie ma problemu z tolerancją glutenu. Tu nie chodzi o gluten. Pszenica jest zmutowana genetycznie. Naturalne odmiany pszenicy jak samopsza mają 14 chromosomów, a współczesna pszenica ma ich 42!!! To już nie jest ta sama pszenica, którą jadły nasze babcie i prababcie. Ta jest ulepszona, daje wyższe plony, nie choruje, ale my jej nie potrafimy strawić. To powoduje liczne problemy.
Podejmij wyzwanie, zrezygnuj z produktów zawierających pszenicę w każdej postaci. Mąki, kasz, dodatków do żywności.
Efekty przyjdą szybko.

Bądź na bieżąco. Zapisz się na newsletter!
Najpopularniejsze wpisy:
Psychosomatyka
ODPORNOŚĆ
TRAUMA , JAK JĄ POKONAĆ.
Jak działa akupunktura w psychologii.
Konsultacja psychologiczna- jak pracuję.
Medycyna chińska – zdrowie to równowaga
Oczyszczanie stresu
Jak poznać siebie.
Czy słowa są ważne ?
Psychologia po chińsku

Poradnia Dobrej Energii

Mgr inż Jolanta Kudera
Tutaj leczę ciało i duszę za pomocą akupunktury i dietoterapii
REZERWACJE ONLINE
phone-squareenvelope-square linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram